המטומה וסיכויי הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה וסיכויי הריון
    יעל
    19/10/2012

שלום. אני בשבוע 15+5. בשבוע 12+5 היה לי דימום אדום משמעותי. במיון נצפה עובר עם דופק ותנועות אך גם היפרדות קרומים ונאמר לי שסיכויי ההריון הם חמישים חמישים. לאחר שלושה ימים בבדיקת השקיפות נצפתה עוברית תקינה אך גם היפרדות קרומים ונוזל מעל הצוואר. הומלץ על מנוחה ומעקב. לפני יומיים הייתי בבדיקת סקירה מוקדמת שם נצפתה עוברית תקינה ומתאימה לגיל הריון אך עדיין נצפתה היפרדות קרומים עם המטומה משמעותית לאורך הקיר הקדמי (השליה אחורית וללא היפרדות). וכן נצפה מעט נוזל מעל הצואר. הרופא הופתע שלא היה לי דימום נוסף ואמר שעוד יכול להיות. בעצם מאז הדימום שהיה לפני שלושה שבועות לא היה לי דימום או הפרשות כלל, אך אני סובלת מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים ומדי פעם דקירות בצידי הבטן התחתונה. אני מאוד מודאגת וחוששת. מניסיונך ולדעתך, מהם סיכויי ההריון? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המטומה וסיכויי הריון

הוספת תגובה

• המטומה וסיכויי הריון - תגובה

ד''ר אלי רימון
    19/10/2012

ברב המקרים ההמטומה תספג לאורך השבועות
    אם אין דימום וקצב גדילה תקין הסיכויים יותר טובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו