מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעלת היריון ואחרהנא22/10/2012
שלום רב
אני בהיריון בשבוע 30
בשבוע 25 התילו להופיע אצלי בצקות חמורות בידיים רגליים ופנים, עליתי כ 7 קילו תוך חודש וחצי, לחצי דם התחילו לעלות הגבוה היה 139/93 לא כל הזמן הלחצים גבוהים בשעות הבוקר במיוחד הם תקינים, עברתי בדיקות והיה לי 300 חלבון באיסוף שתן, אני עכשיו במעקב, אבל מה שמטריד אותי שהתחילו להופיע אצלי תופעות כמו בחילות והקאות, כאבים במותניים כאבים וצריבות בבית חזה, וכאבי מפרקים שנמשכים כל היום, הבצקות מחמירות ברגליים במיוחד, אני בקושי הולכת או עולה על מדרגות, אני ממש בהרגשה כללית רעה, מה משמעות כל הדברים, ומה אני יכולה לעשות בנושא? הם אני יכולה ללדת מוקדם יותר? לציין שזה היריון שלישי ובעבר שני ניתוחים קיסריים ראשון בשבוע 38 בגלל מצג עכוז, והשני שבוע 40 בגלל בעיות בצלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת היריון ואחר - תגובה
פרופ' יריב יוגב23/10/2012נראה לי שאת זקוקה לבדיקה וייעוץ רפואי
פני לרופא המטפל
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)