אנטיגן KPa

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיגן KPa
    נטלי
    30/12/2012

רציתי לברר בדקו לי נוגדנים ל KP2 זהו הריון ה 2 שלי הריון ה 1 היה בסדר גמור קיבלתי 3 מנות דם בסוף הלידה מה שנוצר לי זה נוגדנים נגד ה KP2 עכשיו יצא לי כייל 1:64 שזהו כייל משמעותי ורציתי לברר מה זה בנוסף לזה בעלי צריך ללכת לבדיקת דם לברר האם הוא יש לו את ה KP2 ואם כן חלילה לראות האם זה עבר לעובר אני בשבוע 7 שלי כרגע ומאוד מודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיגן KPa

הוספת תגובה

• אנטיגן KPa - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    31/12/2012

לאחר בדיקה של בעלך פנו לרופא המטפל
    במידה ובעלך שלילי אין כל סכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

נטלי
    31/12/2012

הבנתי שצריך שבעלי ייבדק אבל נאמר לנו שאנטיגן KPA לא שכיח באוכלוסיה הוא מונה כ 2 אחוז באוכלוסיה בערך הבנו שזה נדיר האם זה נכון כי הבדיקה בעוד 3 שבועות ואנחנו מודאגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    01/01/2013

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו