מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבלי24/01/2013
הנני בשבוע 29 להריוני.בשלושה שבועות האחרונים הייתי מאושפזת פעמיים עקב UTI ופיאלופריטיס.בפעם הראשונה קיבלתי זינט דרך הווריד ואחכ המשך טיפול בכדורים ל10 ימים. בפעם השנייה קיבלתי דרך הווריד רוצפין ל4 ימים ושוב שוחררתי הביתה להשלמת טיפול (14 יום) בזינט דרך הפה.
כרגע עדיין אני באמצע הטיפול אז לא ידוע מה יקרה שייגמר..
בלי קשר הרגשתי היום שמתחילה פטרייה והתחלתי לטפל באגיסטן.
לאחר אולטרסאונד כליות יש הרחבה קלה בצד ימין(אומרים שזה תקין).
ההמוגלובין שלי הוא 9.5 ומיותר לציין על החולשה ,הכאבי ראש,והתשישות שעוטפים אותי במשך כל היום ללא אפשרות לתפקד בצורה נורמאלית.
מתחילת ההריון (הריון 2) יש לי דליפות שתן ומאוד קשה לתפקד.
כרגע לאחר כמעט 3 שבועות של מחלה ואשפוז ,ביום א הקרוב אני אמורה לחזור לעבודה.אין לי ספק שלא אוכל לתפקד שם!!
גם ככה נורא קשה לי לזוז(אני מלאת בצקות). רופא הנשים שלי נתן לי הפניה למרפאת הריון בסיכון על מנת לנסות להוציא שמירת הריון.
מה הסבירות שזה אכן יתקבל לפי דעתך?מה עוד אפשר להגיד כדי שיבינו אותי?
ידוע לי ששמירה ניתנת כשיש סיכון לעובר ולאם אך מעיוני באתרים שונים הבנתי שגם דלקות חוזרות זה דבר מסוכן בפני עצמו שיכול לגרום ללידות מוקדמות.
בלידה הקודמת ילדתי בשבוע 38 בואקום.
תודה!! וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ' יריב יוגב29/01/2013דברי עם הרופא המטפל במרפאה להריון בסיכון גבוה או פני לייעוץ לרופא תעסוקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)