מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדוקרינולוגיה בהיריוןדינה13/03/2008
שלום רב,
אני בהיריון בשבוע 11+. בתחילת ההיריון עשיתי בדיקת דם וקיבלתי תוצאת TSH גבוהה 10.1 כאשר T3 ו-T4 היו תקינים לחלוטין. לפני שבועיים ביקרתי אצל אנדוקרינולוג והרופא אמר שזה נראה לו ממש גבולי ולא כל כך רציני וקיבלתי הנחיה לקחת אלטרוקסין 50 מ"ג פעם ביומיים. בינתיים עשיתי בדיקה חוזרת ובהפתעה הכל יצא תקין - TSH ו-T3 ו-T4 בגבולות הנורמה. הביקור הבא שלי הוא בערך בעוד כחודש ואני קצת מבולבלת. האם למשיך עם התרופה או שלהפסיק בינתיים.
נראה לי שאני אמורה להמשיך לקחת תרופה , רק רציתי לשאול האם זה יכול איכשהו להשפיע לרעה ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
טל15/03/2008היי
אני התייעצתי עם אנדוקרינולג מאותה סיבה, והוא אמר לי לא לקחתכלום, מכיוון שהורמון ההריון משפיע על התוצאה TSH, והוכחה לכך שה-T3 ו-T4 שלך תקינים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
ד''ר אלי רימון15/03/2008מרבית המקרים של תת פעילות ב התריס אינן מלווים בסמטומים.
העובדה שרמת T4 היתה תקינה מבטאת הפרעה קלה .
ממליץ לקחת טיפול לאור עליה בדרישה במהלך ההריון.
אין נזק בטיפול לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)