מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות נגד הורדת לחץ הדםדנה11/03/2013
אני בשבוע 22 ,
הריון שני,
עם עודף משקל ברקע.
לא סבלתי לפני ההריון מלחץ דם גבוה,
עם תחילת הריון ,ממש מהשבוע הראשון או השני אני סובלת מלחץ דם גבוה שמגיע מדי יום יומיים ל 150\100.
הרופא הקבועה שלחה אותי למעקב במכון ומאז אני מטופלת רק שם.
מדי שבוע עושים לי אולטרסאונד ובדיקות דם(אגב אין חלבון בשתן),על פניו הכל נראה תקין.
סקירת מערכות מוקדמת ומאוחרת גם נראים תקינים.
אך למרות כל זה,אני סובלת מכאבי ראש חזקים,מדי כמה שעות יש לי הרגשה שאני אוטוטו מתעלפת ,הכל בעיניים משחיר,
ופעם או פעמיים ביום הלחץ דם מגיעה ל 150\100.
הרופא כן המליץ על שמירת הריון אך לא נתן כדורים נגד הורדת לחץ הדם.
הוא נימק את זה כך:
מכיוון שלחץ דם גבוה הוא לא עקבי אלא בא בפיקים
אין סיבה לתת כדורים היות ויש לזה תופעות לואי לעובר.
השאלה האם להתעקש לקבל כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות נגד הורדת לחץ הדם - תגובה
ד''ר אלי רימון11/03/2013לדעתי יש להתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להגיד בבקשה איזה כדורים
דנה11/03/2013והאם אכן אין שום תופעת לואי לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להגיד בבקשה איזה כדורים - תגובה
ד''ר אלי רימון12/03/2013זה לא נעשה באתר
פני ליעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)