לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה
    נטלי
    26/05/2013

היי...אני בהריון שבוע 21 עם תאומים..הבנתי שיש מצב בתאומים ללידה מוקדמת....מה סיכויי ההישרדות של עוברים הנולדים בחודש שביעי ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה

הוספת תגובה

• שלום לך.

לי
    27/05/2013

במקרה (אותיות רק מה' אין מקרה בעולם כלל) אני רואה את ההודעה שלך אני לא רופאה או משהו פשוט אני אישית עברתי לידה מוקדמת לפני 8 חודשים בשבוע 27 סוף חודש שישי. גם לי היית את השאלה שלך מה הסיכוי??? יש לציין שאני כמעט ילדתי בשבוע 24+5. ותשובתו הרופא מהפגיה שבא לדבר איתי היתה יש סכוים ואפילו טובים. כיום יש לי ילד מדהים ומקסים שיהיה בריא. לידה מוקדמת היא לא פשוטה וגם לא תקופת הפגיה אבל תדעי שיש סיכוי טוב להשרדות. תיהיה רגועה ותאמיני לטוב. שיהיה המון בהצלחה. ואם את צריכה משהו אני פה בשבילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר קטן...

לי
    27/05/2013

זכיתי להכיר הרבה חברות בפגיה עם תאומים ששרדו אפילו משבוע 24 אבל כמובן שיש הרבה סיכונים בלידת פג וכמו שאמרתי תקופה קשה של חוסר ידיעה ועליות ומורדות... אבל הסיכוי להשרדות תמיד קיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    27/05/2013

כתלות בהרבה גורמים כגון שבוע ההריון טיפול בסטרוידים מקדים להבשלת הריאות והסיבה ללידה המוקדמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו