מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון לאחר הריון שהסתיים IUFDאליס22/07/2013
שלום רב,
אני חצי שנה לאחר הריון ראשון תקין לחלוטין, שהסתיים בשבוע 38 בלידה שקטה IUFD
נתיחת הגופה, בדיקות קרישיות והעמסת סוכר יצאו תקינות, השיליה לא נשלחה לפתולוגיה עקב טעות של בית החולים, לא נמצאה הסיבה למותו של בני.
היום אני בשבוע 7+1 שאלתי היא האם מאשרים שמירה לאחר הנ״ל למרות שההריון שמתפתח תקין? (יש לי pcos נקלטתי בעזרת הורמונים והזרעה)
האם ההריון שלי כעת נחשב להריון בסיכון?
האם יש באפשרותי דרך למנוע הישנות של זה?
בתודה מראש,
אליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון לאחר הריון שהסתיים IUFD - תגובה
ד''ר אלי רימון23/07/2013ההריו הוא הריון בסיכון
אינני מכיר פרטי המקרה אך לא ברור שנוכל למנוע השנות
דרוש מעקב קפדני כמובן
לדעתי שמירה לא תאושר ועקרונית מנוחה לא תמנע השנות המקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)