מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון תאומיםשרה23/07/2013
שמי שרה, אני חדשה כאן.. רציתי להתייעץ איתכן:
אני בהריון תאומים לא זהים. שבוע 25. מדובר בהריון שני.
בשל חשש להתפתחות רעלת בהריון הראשון פקעו לי את המים ולאחר מכן החלה לידה, העובר היה במשקל תקין וברוך ה'הכל היה בסדר.
כיום עם ההריון הנוכחי אני מטופלת בקלקסאן ואספירין בשל קרישיות יותר בעקבות הלידה ולכן אני במעקב הריון בסיכון גבוה בתל השומר+מרפאת קרישה.
לאחר ההקדמה הארוכה, שאלתי: האם לפנות לרופא המטפל באופן יזום על שמירת הריון למרות שהכל בסדדר עד כה (שימשיך להיות) או להמשיך כרגיל?
הביקורת הבאה שלי היא עוד 3 שבועות ולאחר קריאת כל ההערות והצעות של הנשים עם הריון תאומים נוכחתי להבין עד כמה קריטי השמירה בשלב זה.
אני אובדת עצות !
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון תאומים - תגובה
ד''ר אלי רימון23/07/2013החלטה של הרופא המטפל בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)