הריון בסיכון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בסיכון גבוה
    marina
    26/07/2013

שלום.שמי מרינה.אני צריכה לעזרה.אני בשבוע 15 להריוני.עשה את הליך עזרה . ב 7 שבועות, 5 ימים בחודש יוני 2013 הפקיד דם נמצאו שם cmv EA-D חיובי 72.1 AU/ML, cmv igm(מסך), cmv חיובי נוסף דף זה בדואר אלקטרוני, cmv EA-D ?vitdity 37.2 %: EA-D עם ?vidity נמוך קטן מ 35 %, EA-D עם ?vidity גדול מ 45 %. עשה בדיקה נוספת לאחר 2 שבועות: cmv עם EA-D חיובי 66.6 ML, מסך cmv igm חיובי cmv igm ?vidity 34 . 6 : נמוך 35 % גבוה 45 %. לפני הריון באוגוסט 2012 מתחמש מחדש ומעביר אמצעי לחימה בחשאי עצמו דם. כל תוצאות אלה היו שלילית . ???????????? דן מיכאל אמר כי המחלה היא רעננה שברצונך פל או לחכות בדיקות מי שפיר 21 שבועות . אברמוב דורה אמר: כדי להפוך את העונה בקבוצה בסיכון גבוה, כי אחוז גדול מאוד של ילד נגוע . אנחנו מאוד רוצים הילד הזה. אנא עזרו לי על ידי המועצה כי הוא ברוב המקרים? אנו חווים. ליידע את הרופא מי שפיר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בסיכון גבוה

הוספת תגובה

• הריון בסיכון גבוה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    28/07/2013

לא הבנתי מה השאלה
    ממליץ שתפני ליעוץ מסןדר של רופא הריון בסיכון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו