דחוף ברמת s.o.s

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ברמת s.o.s
    שרי
    20/08/2013

השעה 3:00 בבוקר. אני שוכבת במחלקת היי ריסק באחד מבתי החולים לאחר שהוחזרתי לכאן מחדר הלידה. לעניין: הגעתי עקב לחצי דם גבוהים, לא במיוחד. כל ההריון העובר התאים לצפי והכול היה תקין מלבד לחצי דם פעם ב.... שהסתדרו במפתיע עם ההגעה לבי"ח. לאחר איסוף שתן גילו חלבון 450. החליטו בשל גיל ההריון שהוא שבוע 38 לעשות לי זירוז. יש לציין שאני סובלת מבצקות כבר חודשיים אך בדיקת עיניים תקינה וגודל משוער של עובר 3220. מושלם! הבלון שדחפו מסתבר לא עזר לפתיחה ורק גרם לכאבים של 7 שעות עד שיצא. כעת אנן במח' היי ריסק שוב ממתינה לצירים או פתיחה. במידה ולא יהיו הם רוצים לשים לי בלון שני ואז לאחר שיצא גם הוא לגרום לפקיעה והזרקת זירוז. אני לא רוצה. אני מרגישה שקושקוש בסדר שם ופשוט לא מוכן לצאת עדיין. לא נראה לי שיש לי רעלת אך אני כן שואלת מה יכול לגרום לתוצאת חלבון 450 בשתן... הלפ פליז. מבחינתי ללכת הבית ולחזור עם צירים אמיתיים וטבעיים ולבצע כל מעקב שיבקשו. לא רוצה התערבות ולא זירוזים שיכולים רק לגרום לסיבוכים בלידה. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ברמת s.o.s

הוספת תגובה

• יש לציין - הריון ראשון. אני בריאה

שרי
    20/08/2013

ובת 35 אוטוטו....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו