מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השראת לידה?מיכל29/03/2008
אני בת 40 נמצאת בשבוע 35 להריוני (בפני לידה רביעית) נחשבת להריון בסיכון הריון נוכחי שלי עם S.V.T באזור החיבור בין הספנה לפמורל ומטופלת בקלקסן במינון 60 פעמיים ביום (בוקר וערב).
נמצאת במעקב במחלקה להריון בסיכון ונאמר לי על ידי הרופא כי המגמה אצלי תהיה לגרימת לידה (בערך בשבוע 38) ולא באופן טבעי, כפי שבדרך כלל, בגלל הסיכון שיש במצבי בגלל שאני נוטלת קלקסן.
רציתי לשאול האם יש אפשרות להמנע מגרימת לידה, ולאפשר את הלידה שתהיה בדרך טבעית, או לכל היותר, כמה שקרוב למועד הלידה המשוער.
לציין שאני מאד פוחדת מגרימת לידה שלא בדרך הטבעית, כי למדתי לדעת שזה יותר כואב מדרך רגילה, ואף יכול להסתבך.
אודה על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השראת לידה
פרופ' יריב יוגב29/03/2008טיפול בקלקסן אינה מחייבת הקדמת הלידה והשראת לידה טרם השבוע ה 40 להריון בתנאי שכלל הפרמטרים המיילדותיים תקינים
השראת לידה איננה כרוכה בכאבים גדולים יותר בהשוואה ללידה עצמונית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)