מומים בשבוע 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומים בשבוע 21
    יסמין
    04/11/2013

שלום
    אני בהריון שלישי,עובר אחד, בבית יש שני ילדים בריאים. כעת אני נמצאת בשבוע 21.5 והיום עשו לי סקירה מכוונת לכליות בגלל כליה אגנית והתגלו ממצאים מדאיגים נוספים:עובר sga קטן לגיל הריון בשבועיים,תנועתיות ירודה של עובר גם אחרי הפסקת אוכל,מיעוט מי שפיר יחסית לגיל הריון afi=126 והודגם עורק טבורי בודד. כליה שמאלית במיקום בגודל ובמרקם תקין אורך 21ממ פרנכימה בעובי 6 ממ אגן כליה ברוחב 3ממ. כליה ימנית הודגמה באגן באורך 12ממ,פרנכימה בעובי 5ממ ,אגן כליה ברוחב 3.5.
    מיותר לציין שיצאתי בלחץ נוראי מהבדיקה ולי זה נראה כמו הריון שסופו קרוב...הממצאים מדאיגים אותי מאוד
    אשמח לדעת את דעתך לאור הממצאים (מי שפיר יצא תקין, ציפ גנטי טרם התקבלו תשובות, חלבון עוברי ושקיפות עורפית תקינים).כמו כן הרופאה המליצה על המשך מעקב במרפאת הריון בסיכון גבוה וסקירה מורחבת לשלילת מומים בבית חולים. מה זה אומר לגבי המשך המעקב במילים פשוטות?האם מצריך אשפוז?האם כל המעקב יהיה בבית חולים? סליחה על ריבוי השאלות אך הכמות נובעת מהלחץ שלי ואודה על תשובותיך. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מומים בשבוע 21

הוספת תגובה

• מומים בשבוע 21 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    05/11/2013

אין הכרח באשפוז
    ניתן לנהל הבירור במרפאת הריון בסיכון גבוה+ יעוץ גנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו