מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מומים בשבוע 21יסמין04/11/2013
שלום
אני בהריון שלישי,עובר אחד, בבית יש שני ילדים בריאים. כעת אני נמצאת בשבוע 21.5 והיום עשו לי סקירה מכוונת לכליות בגלל כליה אגנית והתגלו ממצאים מדאיגים נוספים:עובר sga קטן לגיל הריון בשבועיים,תנועתיות ירודה של עובר גם אחרי הפסקת אוכל,מיעוט מי שפיר יחסית לגיל הריון afi=126 והודגם עורק טבורי בודד. כליה שמאלית במיקום בגודל ובמרקם תקין אורך 21ממ פרנכימה בעובי 6 ממ אגן כליה ברוחב 3ממ. כליה ימנית הודגמה באגן באורך 12ממ,פרנכימה בעובי 5ממ ,אגן כליה ברוחב 3.5.
מיותר לציין שיצאתי בלחץ נוראי מהבדיקה ולי זה נראה כמו הריון שסופו קרוב...הממצאים מדאיגים אותי מאוד
אשמח לדעת את דעתך לאור הממצאים (מי שפיר יצא תקין, ציפ גנטי טרם התקבלו תשובות, חלבון עוברי ושקיפות עורפית תקינים).כמו כן הרופאה המליצה על המשך מעקב במרפאת הריון בסיכון גבוה וסקירה מורחבת לשלילת מומים בבית חולים. מה זה אומר לגבי המשך המעקב במילים פשוטות?האם מצריך אשפוז?האם כל המעקב יהיה בבית חולים? סליחה על ריבוי השאלות אך הכמות נובעת מהלחץ שלי ואודה על תשובותיך. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומים בשבוע 21 - תגובה
ד''ר אלי רימון05/11/2013אין הכרח באשפוז
ניתן לנהל הבירור במרפאת הריון בסיכון גבוה+ יעוץ גנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)