מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 הריונות כימיים ובדיקת קריוטיפאביבית06/11/2013
שלום וברכה,
בת 42 מנסה להיכנס להריון פרופיל הורמונלי FSH 6.8 צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים.
לאחר 3 הריונות כימיים שניקלטתו בצורה טיבעית ללא עזרה הורמונלית, נשלחתי לבצע בדיקת קריוטיפ לבירור הפלות, נמצא אצלי מוזאיקה 10% של תסמונת טרנר
ב-45 מטאפוזות קריוטיפ תקין 46XX וב-5 מטאפזות 45X
אני ממש מבולבלת מאיפה זה בא לי אני רוצה לציין שאני גבוהה ומפותחת ואין לי שום סמן חיצוני של התסמונת מלבד עקמת קלה וקיפוזיס קל.
הרופאה הגנטיקאית אמרה לי שהריון עלול לסכן את חיי האם זה נכון?
מה זה אומר 10% קריוטיפ והיכן זה מתבטא?
בנוסף יש לי קרישיות יתר מסוג פאקטור 5 ליידן הטרוזיגוטי.
מה דעתך על המקרה שלי? מה היית מציע לי לעשות? והאם יש לי עדיין סיכוי? ובאמת עד כמה הריון מסוכן?
אודה מאוד לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה האם אהיה חייבת בטיפולי IVF
אביבית10/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה האם אהיה חייבת בטיפולי IVF - תגובה
פרופ' יריב יוגב19/11/2013אביבית שלום
המקרה שלך מורכב
יש גם אלמנט של גיל יחסית מתקדם
מוזאיקה של טרנר שקשורה בהפרעת פריון
וכן מוטציה המעלה סיכוי לקרישתיות יתר
מראה לי כי יש מקום לייעוץ פרטני ומסודר
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ אישית
לגבי סיכון חייך אני די משוכנע שתחת טיפול מתאים אינך מסכנת את חייך אך אינני משוכנע שלא כדאי להתקדם שלב מבחינת השגת פריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הסבר מדוע לא עונים לי ???
אביבית18/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)