מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בסיכון גבוהיעלי צפון24/11/2013
שלום, ב16.11.13 עשיתי בדיקה מכוונת ואקו לב עקב ריבוי מי שפיר. בבדיקה זו התגלה גם קיצור צוואר הרחם, עדיין ריבוי מי שפיר ושהעובר קטן בשבועיים המליצו על שמירת הריון יש לי תור למחלקה להריון בסיכון גבוה ב 18.12.13. רופאת הנשים שלי אמרה לי להיות במעקב מוניטור כל שבוע ולעשות מעקב על כל הממצאים הנ"ל, ונתנה לי אישור מחלה עד ה 18.12.13 שזהו תאריך שיש לי תור במחלקה להריון בסיכון גבוה ואמרה שהם יאריכו את המחלה ואז זה הופך אוטומטי לשמירת הריון. היום עשיתי מוניטור (לפי דברי הרופאה יש לבצע כל שבוע ) וראו התפרצויות ברחם כמו צירים שכנראה לא הרגשתי אותם , פעילות רחמית לא סדירה לדברי הרופא ועליתי למיון יולדות לבדיקה יותר מקיפה ושם נאמר לי שצוואר הרחם יותר מאורך ולא קצר כפי שהיה . האם יתכן שאכן המנוחה עוזרת לכך.? או שזה יכול לחזור על עצמו וזה מצב שמשתנה ויש לעקוב אחריו? האם יתכן מצב שלא יתנו לי שמירת הריון בגלל שצוואר הרחם הוארך או שי לעקוב אחר זה כל הזמן ועדין אשרו לי את השמירה?
אשמח לתגובה והסבר
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון גבוה - תגובה
ד''ר אלי רימון25/11/2013לא ציינת שבוע הריון ופרטים על אורך הצואר
מתיאור כללי לא ניתן להבין מה חומרת הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעלי צפון25/11/2013שבוע 31 אורך צוואר הרחם 18 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד''ר אלי רימון26/11/2013לדעתי תקבלי שמירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)