מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה ראשונה של cmv בהריוןחסוי05/01/2014
שלום, אני בהריון שבוע 19.
בשבוע 18+6 ביצעתי בדיקת cmv.
עד היום לא חליתי מעולם ב cmv ולכן עשיתי בדיקה שגרתית שבוע שעבר שעבר ולהפתעתי קיבלתי תוצאות חיוביות.
Cmv IgG 17.5 positive
cmv IgM חיובי
Cmv Aditya 0.23
Cmv IgM (Add - VIDAS ) positive
בהערות של cmv IgM רשום:
חשד ל - seroconversion
לפי מה שהבנתי , הסיכוי שנאבקתי בשליש הראשון להריון הוא גבולי.
אני ממש מפחדת לחכות עד המי שפיר כדי לראות אם העובר נדבק או לא.
אם מקבלים תוצאה שהעובר לא נדבק, מה הסיכוי שעדיין הוא נפגע?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
נתונים נוספים12/01/2014שלום, עוד מספר נתונים...
בדקו לי cmv במבחנות ממעבדות זר. יצא לי שבשבוע 12+1 שני הערכים היו שליליים. בשבוע 17+0 יצא לי IgG שלילי ו - IgM גבולי. מכיוון שהבענו את רצוננו לסיים את ההריון במידה והעובר נדבק, נאמר לנו בייעוץ בבי״ח כרמל שיש לקבל את התשובות עד שבוע 24. לכן, נקבע לנו מי שפיר לשבוע 22+5. כלומר כמה ימים פחות משישה שבועות מרגע הגילוי (למרות שהרופא אמר שההדבקה היתה קצת לפני שבוע 17). האם התשובה אמינה לפי מי שפיר בתאריך זה?
אם התשובה תהיה שלילית אפשר לישון בשקט עד סוף ההריון או שעדיין יש לפחד??
אני ממש לחוצה !!!!!!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ראשונה של cmv בהריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב12/01/2014גשי לייעוץ במרפאה להריון בסיכון גבוה המתמחה בכך
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)