זירוז לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז לידה
    יעלי צפון
    19/01/2014

שלום
    בת 33 הריון ראשון ספונטני עובר 1. נמצאת בשמירת הריון כחודשיים בגלל קיצור צוואר הרחם שטופל ע"י נרות ועכשיו תקין +ריבוי מי שפיר שגם התאזן וכרגע הוא תקין וסיבה נוספת היא עוברית קטנה.
    יש לציין שאני גם רזה ומשקלי בלידה היה 2.400 ק"ג.
    היום בביקורת במיון יולדות רצו לעשות לי זירוז לידה למרות שהמוניטור טוב, ללא צירים, תנועות עובר ואין ירידת מים דימום או כאבים., ופתיחה 0.5, מצב ראש.
    כל הנתונים חיוביים חוץ מהמשקל של התינוקת שהוא 2350-2400 קילו - הופנתי לייעוץ אצל מנהל המרפאה בסיכון גבוה והוא לא המליץ על זירוז בגלל שכל הנתונים חיוניים וזה רק משקל נמוך של התינוקת. במיון נאמר לי גם על מצב אפשרי של מות עובר בגלל שהוא קטן ואולי יש משהו בשיליה או באספקת דם . יש לי ביקורת עוד 3 ימים.
    האם החלטת הרופא הייתה נכונה ואין צורך לעשות זירוז אשר יכול לגרום לניתוח קיסרי במידה ולא יצליח?
    אודה על תשובתכם המהירה
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זירוז לידה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה מהירה

דנה צפון
    21/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זירוז לידה - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    23/01/2014

ללא בדיקה ומעבר על הנתונים שלך לא ניתן להביע עמדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו