מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דם לא מאוזן והריוןואלואל25/02/2014
שלום אני בת 29,סובלת מיתר לחץ דם כרוני(אצל כולם במשפחה מגיל צעיר)
אני מקבלת נורמלול כבר חמש שנים,לחץ דם לא מאוזן וכל מיני שילובי תרופות שנתנו לי עזרו אבל יש תופעות לוואי ולכן אני לוקחת רק נורמלול ועדיין סובלת מעליות של לחץ דם עד 150/100 עם הכדור.
כמוכן יש לי הפרעות בקצב לב,פעם דופק גבוה פעם דופק נמוך.
יש לי שחלות פוליציסטיות כבר כמה שנים לא היה לי מחזור בכלל,גם תרופות שהביאו לי בחודשים האחרונים לא הביאו לי מחזור.
אחרי שהפסקתי לקחת את הכדורים והתחלתי לעשות ספורט פתאום קיבלתי מחזור מצויין במשך 5 ימים! ומאז בשבועיים האחרונים אני מנסה להיכנס להריון.
השאלה שלי במידה ואני בהריון ב"ה מה לעשות עם התרופות ללחץ דם ?
אני מבינה שיש לי סכנה גדולה לרעלת הריון אבל אני מאוד רוצה ילד.
האם אלדומין זו תרופה מספיק חזקה ובטוחה?
וכמוכן עוד שאלה אחרונה,אני יודעת שאני לא מסוגלת להתאמץ בלי שיעלה לי מייד לחץ דם,אפילו להתכופף להרים משהו מהריצפה עושה לי לחץ חזק בראש.
האם במקרה כזה אני יכולה לעשות ניתוח קיסרי בהרדמה מלאה אם ארצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר לחץ דם לא מאוזן והריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב17/03/2014במידה ובהריון םני למרפאה להריון הביכון גבוה או במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)