מתי ניתן לשמוע דופק של התינוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי ניתן לשמוע דופק של התינוק?
    אלינה
    06/04/2008

שלום אני בשבוע השמיני ו6 ימים ובפעם אחרונה שהייתי רצל רופא , הרופא לא ראה דופק של העובר כאשר העובר כבר היה קיים. השאלה שלי האם חובה לראות דופק בשבוע השבעי של הריון? ומה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דופק

ד''ר אלי רימון
    06/04/2008

תתכן טעות בגיל ההריון שאת מחשבת לפי הוסת ואז ההריון צעיר מהמחושב ועל כן עדיין לא נצפה דופק.
    אם בסונר שבוע מהסונר הקודם לא יופיע דופק אזי ההריון אינו תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל התינוק

אלינה
    07/04/2008

תודה רבה לך ד"ר על התשובה
    היום היתי במכון מורן ובאולטרסאונד דופק עוברי לא נצפא C.R.L: 5 מ"מ מתאים ל 6+2 שבועות כאשר חישוב על פי וסת אחרונה מתאים 9 +2 שבועות. שק חלמון קטן בקוטר של 2 מ"מ.
    שחלות תקינות ללא ציסטה
    הערה: בבדיקה מהיום בגישה וגינלית נצפה בתוך חלל הרחם שק הריון אחד עם קוטב עוברי יחיד לא דופק.
    השאלה שלי האם ניתן לחכות עוד שבוע על מנת לבדוק האם הריון תקין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון צעיר

ד''ר אלי רימון
    08/04/2008

המתיני עוד שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו