מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר נמוך מאד של טסיותמתלבטת23/04/2014
שלום,
אני בשבוע 28 +2 הריון ראשון וקיבלתי כעת תשובה לבדיקת דם שעשיתי היום בבוקר- מספר הטסיות שלי הוא 65.9! לפני ההריון הטסיות היו בסביבות 130 (כבר מספר שנים שאני מתנדנדת בין 130 ל-150) ומאז תחילת ההריון חלה התדרדרות: 130 > 120 > 91 > 80 > 65.9.
מכיוון שיש לי עוד זמן עד הלידה (בערך 12 שבועות) רציתי לדעת האם יש דרך להעלות את הטסיות? וכיצד עושים זאת? (עירוי / אשפוז / כדורים)?
האם מצב זה מסוכן לעובר/לי? (מבחינת דימומים / לידה מוקדמת / סיבוכים אחרים וכו')?
בנוסף, הבנתי שלא ניתן לקבל אפידורל במצב שכזה. האם יש חומרים אחרים שטובים למניעת כאב (חוץ מטשטוש או גז צחוק שלא ממש יעילים)? אני ממש מתלבטת האם לבצע ניתוח קיסרי שכן סף הסבל שלי הוא אפסי, כל דבר קטן כואב לי ואיני מתמודדת טוב עם כאבים.
שאלה אחרונה- האם מרפאות להריון בסיכון גבוה מקבלות נשים במצבי? ואם כן- איך מתחילים את התהליך?
אודה לתשובתכם המהירה. אני בלחץ נוראי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נמוך מאד של טסיות - תגובה
פרופ' יריב יוגב24/04/2014יש צורך בברור לסיבה למספר הטסיות הנמוך בשלב זה של ההריון
ההחלטה לגבי אופן הלידה צריכה לקחת בחשבון אפשריות נוספות לאילחוש פרט ךאילחוש אפידורלי
ההחלטה לטיפול תרופתי תלויה באבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)