מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עורק טבורי בודדיפעת04/05/2014
שלום,
בת 39, בהריון תאומים לא זהים מ IVF, שבוע 18.
בשבוע 17 עשו לי סקירה מוקדמת ולאחד מהעוברים נמצא עורק טבורי יחיד כממצא יחיד, נאמר לי לבצע אקו לב וסקירה מורחבת. השקיפות העורפית שביצעתי היתה תקינה וכן בדיקת הדם לגילוי תסמונות המחליפה את מי השפיר שהעידה על סיכוי מאוד נמוך (הרופא שלי לא ממליץ על מי שפיר בהריון תאומים).
רציתי לשאול-במידה וישנם מומים כאלה או אחרים האם הם נראים ברובם בסקירה הראשונה או שרובם מתפתחים לראשונה בין הסקירה המוקדמת למאוחרת?
בהנחה והסקירה הראשונה יצאה תקינה+בדיקת דם כרומוזומלית (הרמוני) תקינה+שקיפות עורפית תקינה, הסיכוי למומים חדשים שיתגלו בסקירה השניה נמוך מאוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עורק טבורי בודד - תגובה
פרופ' יריב יוגב04/05/2014כן
זהו גם ממצא שכיח בהריונות תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)