מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצוע ניתוח TAC - תפר צווארי בגישהרחל16/06/2014
שלום רב,
ההסטוריה המילדותית שלי הינה:
א. הריון 1 – לידה רגילה (שבוע 40) ,תינוקת בריאה.
ב. הריון 2 – לידה קיסרי חירום בשבוע 29 לאחר הרגשת לחצים והגעה למרפאה עם פתיחה מלאה. התינוקת בריאה.
ג. הריון 3 - הפלה מאוחרת (שבוע 23) למרות זריקות פרוגסטרון (שניתנו לי עקב הלידה המוקדמת בהריון הקודם)
ד. הריון 4 - הפלה מאוחרת (שבוע 20) אע"פ שבוצע ניתוח תפר צווארי (מקדונלד) בשבוע 12 +כדורי פרוגסטרון + מעקב רופאה פרטית+שמירת הריון מלאה
1. האם ההסטוריה מתאימה לאי ספיקת צוואר הרחם ? (יש לציין כי אף ביצעתי צילום רחם שיצא תקין)
2. אני שוקלת ביצוע תפר צווארי ברמה גבוהה יותר בכדי למנוע את ההפלה בהריון הבא.
קיבלתי המלצות על ניתוח TAC (המבוצע דרך הבטן ) או שירודקר אך ככל שאני מבררת אין מומחים בארץ שמבצעים זאת והנסיון בארץ דל מאוד.
אשמח לקבלת חוות דעת אודות הניתוח המומלץ והמקום שניתן לבצע אותו (אפילו בחו"ל) אצל רופאים מומחים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע ניתוח TAC - תפר צווארי בגישה - תגובה
ד''ר אלי רימון18/06/2014אין לי ניסיון בניתוח זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)