מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בסיכון וכאבי בטן וגב תחתוןאורית30/07/2014
שלום, אני בת 33 בהריון שני
בשבוע 23...נמצאת במעקב במרפאה להריון בסיכון כולל בדיקת אולטרסאונד פעם בשבועיים, נוטלת נרות פרוגסטרון 200 מג
מאחר וילדתי לידה ראשונה בשבוע 34
אני מרגישה בשבוע האחרון כאבים בבטן תחתונה כל פעם בצד אחר - בזמן הליכה וזה עובר ברגע שאני מפסיקה..
וכמו כן בזמן מנוחה כאבים עמומים בצידי הגב התחתון לאורך היום,
האם זה נורמאלי? זה לא מעיד על בעיה? או מסוכן ללידה מוקדמת?
עשיתי סקירת מערכות לפני שבוע הכל היה תקין
כמו כן לפני 3 שבועות הייתי במיון בגלל כאבי גב תחתון עמומים כמו צירים שהיו כל כמה דקות וכאבי בטן ובטן קשה אבל אמרו לי שאלה לא צירים ופשוט לנוח..
אלה מצבים תקינים במהלך השבועות הללו ? היו לי את הכאבים האלה בהריון ראשון גם אבל לא הייתי בזמנו במעקב הריון בסיכון,
ועקב לידה מוקדמת אני חוששת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון וכאבי בטן וגב תחתון - תגובה
פרופ' יריב יוגב31/07/2014ללא ביקה לא ניתן לדעת
פני לרופא המטפל או תאמי בדיקת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)