כולסטזיס הריוני וקלקסן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטזיס הריוני וקלקסן
    ליאור
    22/09/2014

הי , אני בת 35, בהריון שלישי בשבוע 34, מלפני מספר ימים עלייה של אינזימי כבד וגרד מפושט בכל הגוף, נוטלת קלקסן 40 עקב קרישיות יתר. בשל הכולסטזיס הוחלט על יילוד בסוף שבוע 36 ולבינתיים מעקב קפדני בדיקות וכדורי אורסוליט 300כפול פעמיים ביום . אני מאוד לחוצה מעניין הכולסטוזיס הזה ומפחדת מאוד מההשפעה של זה והכדורים עלי וכמובן על העובר. מדוע לא מיילדים במצב הזה ולוקחים סיכון ליילד רק בעוד כמעט שלושה שבועות?!הגרד מטריף אותי ואני כמעט לא ישנה . כל יומיים בערך אני במוקד למוניטור ומעקב גם אחרי טסיות שנמצאות בירידה כנראה בגלל הקלקסן. אשמח לדעת ממך מדוע ההמלצה היא לחכות ל37 שבועות ? האם אין לי הזכות לבקש לזרז את העניין ? האם אני יכולה לבקש לדעתך שמירת הריון עם כל המעקב הקפדני ? בבית החולים הוחלט שבמקום לאשפז אני יכולה לבצע את כל המעקב והבדיקות בקהילה , אבל זה בלתי אפשרי לנהל שגרת עבודה רגילה ככה.. אשמח להתייחסותך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטזיס הריוני וקלקסן

הוספת תגובה

• כולסטזיס הריוני וקלקסן - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    24/09/2014

יש מקום לאור מה שתיארת ליילוד בין שבוע 36 ל 37

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולסטזיס

ליאור
    27/09/2014

אם יש סיכון בהמתנה ויש צורך בכל כך הרבה מעקבים ובדיקות , מדוע לוקחים סיכון ולא מילדים כבר ב35?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו