עליה חמורה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה חמורה במשקל
    דנה
    20/04/2008

אני בשבוע 37, ורק בשבועיים האחרונים העליתי כ-3 ק"ג (!!) מבלי לשנות את הרגלי האכילה שלי!
    הדבר מאד מתסכל אותי, שכן אני משתדלת לאכול בריא ולא מעבר לנורמלי. לציין כי במשך כל ההריון העליה במשקל שלי היתה כמצופה). אני כמובן רואה שהחלו לי בצקות בידיים וברגליים, אך האם זה מצדיק עליה חמורה כזו? האם יש דבר מסוים שאוכל לצרוך כדי להפסיק עליה זו במשקל/ להוריד בצקות (אני שותה הרבה, מן הסתם, בגלל ההריון, מה גם שהדריכו אותי שיש צורך לשתות הרבה כשסבלתי מצירים לא מזמן...).
    לציין שהעוברית שלי באחוזון 20-25, כך שהיא קטנה, והדבר לא מצדיק עליה כזו במשקל.
    כמו כן, אני סובלת מבכצ'ט ברקע, עם קרישיות יתר ועבר של pseudo tumor cerebri אך עברתי בדיקת נוירולוג השבוע שיצאה תקינה.
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה חמורה במשקל

הוספת תגובה

• עליה במשקל

פרופ' יריב יוגב
    20/04/2008

עליה במשקל משתנה מהרה להרה וכן במהלך ההריון. האם נשקלת באותו משקל? כל עוד ערכי הל"ד תקינים וסך העליה במשקל בהריון מבוקרת אין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו