מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה שקטה- שאלה לפרופסור יוגברווי27/10/2014
פרופסור יוגב שלום
לפני כחודש נפגשנו לצערי בוועדה להפסקת הריון בעקבות ירידת מים בשבוע 23, 24.
ילדתי בלידה שקטה. התחושות קשות מאוד. בעיקר מאחר ולא אישרתם הפסקת ההריון בקלות לאור כך שהחזקתי מעמד כ- 5 ימים ללא התפתחות של צירים או התקצרות של הצוואר וזאת למרות שתחילה נראה היה שאתם כן ממליצים על כך בעקבות המטומה גדולה שנצפתה ונעלמה ונצפתה שוב. אני כבר פחדתי כל כך בעקבות השיחות הראשונות שלנו באישפוז שהחלטתי להפסיק את ההריון ומאוד מתחרטת על זה כעת.
עבר מעט זמן אך אני מאוד רוצה להיכנס להריון שוב בעיקר בגלל שבפעמים קודמות לקח לי כשנה להיכנס להריון ואני רוצה שהכאב הנפשי יעבור כבר. יש לציין שמי השפיר שנבדקו חזרו עם תוצאות תקינות. לא ראו זיהום או גידול של חיידקים (יש לציין שלפני לקיחת המים קיבלתי אנטיביוטיקה 5 ימים). בתום האשפוז המלצתם לי על בירור טרום הריון.
1. מה בדיוק אני צריכה לבדוק? הרופא שלי לא המליץ על בדיקה כלשהי.
2. כמה זמן אתה ממליץ לחכות לפני שאנסה להיכנס להריון שוב?
3. האם תוכל להמליץ על מטפל שיוכל לעזור לי בתקופה קשה זו ומתמחה במקרים מהסוג הזה?
4. מה יכולה להיות הסיבה לירידת מים מוקדמת ואיך אוכל למנוע מזה לקרות שוב?
יש לציין שההריון הקודם שלי הסתיים בשבוע 40 בלידה תקינה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה שקטה- שאלה לפרופסור יוגב - תגובה
פרופ' יריב יוגב08/11/2014מציע כי תפני באופן מסוגר לייעוץ במרפאה להריון בסיכון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)