מס' שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות
    לירון
    30/10/2014

שלום,
    אני מטופלת במחלקה להריון בסיכון גבוהה , בשל העובדת שאין לי בלוטת תריס, הוסרה לפני כשנה בעקבות גידול סרטני.

במהלך המעקב גילו ערכי סוכר מוגברים , לא משהו היסטרי- בצום 90-98 אחרי ארוחה היה לי 100, 111 אבל גם 134, 142 האינדוקרינולוגית שאני מטופלת אצלה בעקבות הבלוטה, הפנתה אותי לדיאטנית ועכשיו עליי למדוד סוכר אחרי כל ארוחה. הדיאטה ממש קשה?
    נוסף על כך הריון קודם הסתיים בIUGR- בעקבות זאת עשו לי שלוש פעמים בדיקות קרישיות לAPLA בבדיקה הראשונה מתוך 3 יצאה לא תקין, אך שתי הבדיקות שאח"כ תקינות. שני רופאים של הריון בסיכון (מבלינסון ומתה"ש) אמרו לי שאין צורך לעשות שום דבר בהריון זה פרט למעקב, רופאה שלישית של הריון בסיכון שעברתי אליה רק עכשיו אמרה לי כי ברגע שיש פעם אחת בעיה צריך טיפול מונע, ושהייתי צריכה להתחיל לקחת אספירין מתחילת ההריון ועליי להתחיל בהקדם כי אי כבר שבוע 18 וצריך לפני שבוע 20 והיא לא בטוחה שלא צריך טיפול בקלקסן. מה דעתכo?

באולטרסאונד ראו כי השיליה שלי הינה שיליה נמוכה המכסה חלקית את הפתח- מה הסיכויי שתעלה? האם לאור הכתוב לעיל נראה לכן כי אהיה זכאית לשמירת הריון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

• מס' שאלות - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    08/11/2014

התייעצי עם הרופא המטפל לגבי שמירת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו