CMV - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV - דחוף
    מיכל
    24/04/2008

שלום,

אני בשבוע 12+1 להריוני המוגדר כהריון בסיכון עקב סוכרת טייפ 1 וצליאק, מטופלת בבלינסון.
    אתמול קיבלנו בשורות רעות כי אחותי חולה ב-CMV. מבדיקות דם שנעשו לי טרם ההריון כאשר האחרונה הייתה במהלך 3/08 עולה כי אין לי נוגדנים ל-CMV. ברצוני לדעת מה עלי לעשות כעת? להבנתי אסור לי להיות בקרבת אחותי, אך האם אסור להיפגש גם עם הורי (אחותי מתגוררת עמם)?
    מהו פרוטוקול הטיפול כעת?
    אודה מאוד על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV - דחוף

הוספת תגובה

• CMV

ד''ר אלי רימון
    25/04/2008

עלייך להמנע ממגע קרוב עם אחותך
    יש לבדוק סטטוס הנוגדנים כעת ובקבועי זמן של 6-8 שבןעןת לאתר הדבקה בהריון
    אין טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, שאלות נוספות..

מיכל
    25/04/2008

ברצוני לקבל את התייחסותך האם מומלץ כי לא אהיה במגע קרוב גם עם הורי במהלך ההריון (מלבד זה שלא אהיה במגע עם אחותי שחולה ב-CMV)?
    האם תיתכן למעשה סכנת הידבקות מגורם שאינו חולה כעת/לא אובחן כחולה בוירוס אך שוהה באותו בית עם האדם אשר חולה במחלת CMV פעילה?
    כמו כן, במידה ויתברר כי להורי יש נוגדנים ל-CMV, האם הדבר מהווה מבחינתי הגנה מספקת מפני הידבקות מהם או שתמיד קיימת סבירות להידבקות משנית שלהם?
    האם יש שבוע מסויים במהלך ההריון שלאחריו ניתן לומר בוודאות כי ממנו והלאה אין סכנה לעובר ולי?

אודה שוב על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CMV

ד''ר אלי רימון
    26/04/2008

אם ההורים מחוסנים הסיכוי שיחלו נמוך אך קיים
    אין שבוע בטוח מבחינת CMV

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    12/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו