בדיקת מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר
    ל.א
    30/04/2008

אני בת 28.10 ונמצאת בשבוע ה19+5 להריוני ,זהו הריון ראשון וב"ה עד עכשיו הכל הראה שההריון תקין.לאחרונה ביצעתי את בדיקת החלבון העוברי שהראתה שעל פי גילי וע"פ תוצאות בדיקת הדם הסיכוי לולד לא בריא {חס וחלילה} הוא 1:262 . לעומת 1:980 בשלב זה אני עומדת לפני בדיקת מי השפיר שמאוד מפחידה אותי ,אבל שאלתי היא אחרת-מה הסיכויים על פי הסטטיסטיקה ,שלמרות הכל ושעד עכשיו כל הבדיקות היו תקינות{ב.דם,שקיפות עורפית,וסקירה מוקדמת} ,שאלד ילד לא בריא? האם יכול להיות שהולד לא בריא ולא עלו על זה עד עכשיו? מה יכולים להיות הסימנים המוקדמים למשהו לא תקין אצל העובר במהלך ההריון אצלי והבדיקות בכלל? ולמה לא ניתן לבצע את בדיקת החלבון העוברי בשלב מוקדם יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מי שפיר

הוספת תגובה

• מי שפיר

ד''ר אלי רימון
    30/04/2008

הדרך הנוספת להעריך העובר הינה בסונר אך בדיקות סונר תקינות שוללות כ-70% מהמקרים של הפרעות כרוזומליות כלומר בדיקה תקינה איננה שוללת באופן מוחלט.
    ממליץ לך לבצע מי שפיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו