יוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוד
    רותם
    06/05/2008

לפני ההריון לא היתה לי בעיה עם בלוטת התריס. בשליש הראשון היה לי חשק רב לאצות, אכלתי הרבה מאוד אצות ללא ידיעה שזה לא מומלץ .כעת שמעתי שיש קשר.. עשיתי בדיקה בשבוע 12+4 (כי אמי סובלת מתת פעילות בלוטת התריס). התוצאה היתה TSH 5.14 ו - T4 FREE 11.9 . האם יכול להזיק לעובר? קראתי כמה דברים לא מעודדים במיוחד... הבלוטה התאזנה מאז ובשבוע 18 ה TSH היה 3.8. אשמח לדעת אפילו על חשד קל להשפעה.לא מחפשת הרגעה אלא ידיעה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוד

הוספת תגובה

• תוספת לצורך הבהרת השאלה

רותם
    06/05/2008

השאלה שלי היא לגבי פגיעה נוירופסיכולוגית ולא לגבי סיכון להפלה וכו' שכבר לא רלוונטי עבורי. שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוד

פרופ' יריב יוגב
    07/05/2008

ישנם מספר דיווחים בספרות כי תת פעילות בלוטת הטריס אצל האם (אך ברמות הרבה יותר קשות ממה שתיארת במקרה שלך) הין קשורות בבעיות התפתחתיות. לאור הנתונים שציינת והעובדה כי כעת את מאוזנת היטב לא נראה לי כי יש מקום לדאגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו