זרועות ידיים וירכיים קצרות שבוע 36

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרועות ידיים וירכיים קצרות שבוע 36
    נטלי
    26/12/2015

לפי ת.ווסת אחרון אני אמורה להיות בשבוע 36 לפי האולטראסאונד הראשון והשקיפות עורפית אני אמורה להיות בשבוע 37 כי ראו שהעובר גדול יותר בשבוע ולכן הזיזו את תאריך הווסת לאחר מעקב ובדיקות הריון תקינות לכל אורך ההריון שקיפות עורפית חלבון עוברי וכל הסקירות שיצא הכל תקין בשבוע 32 התגלה נוזלים באגן כליה ימין בעובר שהיה 8 מ"מ וכיום לאחר חודש זה 11 מ"מ ועכשיו לאחר בדיקה מקיפה של כל עצמות העובר בשבוע 36 הירכיים ברגליים והזרועות בידיים קצרות יותר כאשר אם אני בשבוע 37 אז יש פער של חודש והעובר נמצא באחוזון 1 ואז ייתכן תסמונת לגמדות ואם אני בשבוע 36 אז ייתכן שהעובר ייצא מעט נמוך אך עדיין באחוזון בין 5 ל 10 שזה עדיין בתוך הנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לזרועות וירכיים קצרות

נטלי
    26/12/2015

מה יותר נכון ללכת לפי תאריך ווסת אחרונה או לפי האולטראסאונד הראשון והשקיפות העורפית שהראה שהעובר גדול יותר בשבוע? המליצו לי על מי שפיר אבל זה לא ייתן לי הרבה כי בטח אני אלד עוד לפני שיגיעו התשובות ובכל מקרה בשלב זה אני לא מתכוונת להפיל האם יש עוד משהו/מישהו שאני יכולה להתייעץ ולברר האם אכן ישנה בעיה בעובר? (אני אחרי ייעוץ גנטי ) סליחה על אורך השאלה אבל אני ממש מוטרדת...תודה רבה נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו