מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות הקשורות להריוןדנה02/11/2017
שלום, אני בשבוע 34 להריון ברקע תלסמיה מינור ואנמיה המוליטית( המוליזה החלה בהריון ומתבטאת בהמוגולבין נמוך, הפטוגלובין גבוה, רטיקוליציטים גבוהים ותפקודי כבד גבוהים)
כמו כן צוואר רחם מקוצר מעט 26 מ"מ, ריבוי מי שפיר( AFI 24-25) וחיובית לGBS
שקיפות, חלבון, סקירה ראשונה שניה ושלישית תקינות
הסקירה השלישית בוצעה בשבוע 32 ובה טרם היה ריבוי מי שפיר ויצאה תקינה ובשבוע לאחר מכן אובחן הריבוי (העמסת סוכר 50 היתה תקינה)
שאלותי:
1. רופא הנשים לא הפנה אותי להעמסה 100 או לאקו לב/סקירת בית הבליעה בעקבות הריבוי. האם עלי לבקש זאת ממנו או שמא 24-25 נחשב גבולי? משקל העובר בשבוע 32 היה 2.2 קג
2. האם לאור כל הרקע הרפואי הנל( תלסמיה, המוליזה, ריבוי מי שפיר, קיצור צוואר ברחם) יכולה להיות מניעה להתחסן לשעלת? טרם התחסנתי ואני בשבוע 34
תודה רבה ובשורות טובות
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מים
בוריס סחנוביץ02/11/2017AFI-24-נחשב גבולי...
למטופלות שלי אני כן מבצע OGTT ןאקו-לב עוברי
אבל עדיין רופא שלך יכול לחשוב אחרת וזה לגיטימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)