מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה משנית ב-cmv בהריוןרעות בן-חיים21/11/2017
הי, אני בשבוע 10+4 בהריון שלישי בשני ההריונות הקודמים שלי הייתי מחוסנת ל-cmv. אתמול קיבלתי את תוצאות הבדיקה ונמצא כי גם ה-igM שלי חיובי מה שאומר שהיתה הדבקה שניונית אבל בבדיקה של VIDAS כתוב לי שלילי אז מה זה אומר? וגם יצא לי AVIDITY גבוה אבל קראתי שעד 0.8 לא ניתן להעריך מתי בוצעה ההדבקה... אשמח מאוד לעזרה מה אני אמורה לעשות עכשיו...תודה
CMV IgG Positive
CMV IgM Positive
CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM NEG
CMV AVIDITY 0.79 High
CMV IgG (Add VIDAS) CMV IgG POS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, אני בדיוק באותו מצב
מ21/11/2017קיבלתי בדיוק אותן תוצאות פעמיים- בשבוע 5 ובשבוע 12 , AVIDITY שלי היה 0.76.
וגם אני יודעת שבהריון הקודם לפני 8 שנים היתי מחוסנת.
גם נלחצתי אבל הרופאה שלי אמרה שמה שחשוב שCMV IGM VIDAS שלילי, שזה בדיקה יותר מדוייקת. ואין מה להילחץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)