אבעבועות רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבעבועות רוח
    שיר
    23/05/2008

שלום רב,

אני בשבוע ה-10 להריון, בבדיקות דם שערכו לי נמצא שאין לי נוגדנים לאבעבועות רוח למרות שחליתי במחלה בילדותי.
    אני עובדת עם ילדים שאלתי היא מה הסיכוי להדבק במחלה ומה הסיכוי לפגיעה בעובר במידה ונדבקתי במחלה והאם כדאי להמנע מעבודה בתקופת ההריון?

בתודה מראש,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבעבועות רוח

הוספת תגובה

• אבעבועות רוח

פרופ' יריב יוגב
    23/05/2008

ייתכן ואת מבלבלת בין הבדיקות השונות
    אין מבצעים בדיקות שגרה לנוגדנים לאבעבועות רוח. במידה ואין לך נוגדנים קרוב לודאי כי לא חלית בילדות. ידוע כי מחלה בילדות מהווה הגנה טובה (אם כי לא מושלמת) בפני מחלה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבעבועות רוח

שיר
    24/05/2008

שלום ד"ר יוגב,

ראשית תודה על התשובה המהירה, עפ"י תשובך לא הבנתי מה הסיכוי שלי להידבק באבעבועות רוח (גם בבדיקה החוזרת שערכו לי נמצא שאין לי נוגדנים בפני המחלה), מה הסיכוי של העובר להפגע והאם היית ממליץ לי להמנע מעבודה אם ילדים?

בברכה,
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבעבועות רוח

פרופ' יריב יוגב
    25/05/2008

עם התקדמות ההריון הסיכוי לפגיעה עוברית בהנחה ותדבקי יורד באופן משמעותי. יש לזכור כי במהלך ההריון קיימות גם משמעית אמהיות להידבקות. יש להימנע כל האפשר ממגע קרוב עם ילדים החולים באבעבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו