סיכון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון גבוה
    מזל
    01/06/2008

שלום
    אני בהריון חודש שני לאחר IVF עם תאומים התחיל לי דימום לפני כמה ימים ובעקבות זאת אני מאושפזת בבית חולים, בבדיקת אולטראסאונד שנערכה לי ונעשית לי כל יום אני מאושפזת כבר כמה ימים יש דופק לשני העוברים ומי שפיר תקינים אך אני ממשיכה לדממם אמנם פחות אך עדיין.
    הרופאים לא יודעים לענות לי מה הסיבה לדימום או מה ניתן לעשות אני מקבלת אוטרגוסן 200 מ"ג 3 פעמים ביום - אני רוצה לשאול האם ידוע מה הסיבה לדימום? או מה הגורמים לכך ? האם קיים סיכון גבוה ? מה ניתן לעשות אני אובדת עצות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכון גבוה

הוספת תגובה

• דמום בהריון

פרופ' יריב יוגב
    01/06/2008

דמום במהלך ההריון יכול להיות קשור לסיבות רבות ביניהן ממקור רחמי, שלייתי, או מצוואר הרחם. אוטורגסטן אותו את נוטלת אינו קשור לדמם הלדני ותפקידו לתמוך בהריון מאחר ומדובר בהפריה חוץ גופית ולא נוצר אצלך זקיק צהוב שחלתי כבהריון עצמוני. דמם בהריון מעלה את הסיכון להפלה מאוחרת ולידה מוקדמת. בשלב ההריון בו את נמצאת פרט למעקב והשגחה מידת ההתערבות האפשרית נמוכה. ייתכן גם כי ההפרשה הדמית מקורה מפליטה אפשרית של שק ההריון שעבר דילול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו