מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכון גבוהמזל01/06/2008
שלום
אני בהריון חודש שני לאחר IVF עם תאומים התחיל לי דימום לפני כמה ימים ובעקבות זאת אני מאושפזת בבית חולים, בבדיקת אולטראסאונד שנערכה לי ונעשית לי כל יום אני מאושפזת כבר כמה ימים יש דופק לשני העוברים ומי שפיר תקינים אך אני ממשיכה לדממם אמנם פחות אך עדיין.
הרופאים לא יודעים לענות לי מה הסיבה לדימום או מה ניתן לעשות אני מקבלת אוטרגוסן 200 מ"ג 3 פעמים ביום - אני רוצה לשאול האם ידוע מה הסיבה לדימום? או מה הגורמים לכך ? האם קיים סיכון גבוה ? מה ניתן לעשות אני אובדת עצות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום בהריון
פרופ' יריב יוגב01/06/2008דמום במהלך ההריון יכול להיות קשור לסיבות רבות ביניהן ממקור רחמי, שלייתי, או מצוואר הרחם. אוטורגסטן אותו את נוטלת אינו קשור לדמם הלדני ותפקידו לתמוך בהריון מאחר ומדובר בהפריה חוץ גופית ולא נוצר אצלך זקיק צהוב שחלתי כבהריון עצמוני. דמם בהריון מעלה את הסיכון להפלה מאוחרת ולידה מוקדמת. בשלב ההריון בו את נמצאת פרט למעקב והשגחה מידת ההתערבות האפשרית נמוכה. ייתכן גם כי ההפרשה הדמית מקורה מפליטה אפשרית של שק ההריון שעבר דילול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)