סכרת ומומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת ומומים
    מזל
    01/06/2008

שלום אני בהריון שבוע 9 עם סכרת טרום הריונית שלא טופלה. היום הייתי באולטרסאונד אצל רופא הנשים והוא הוא אמר שיש דופק והריון מתאים לשבוע , אבל אני נמצאת בסכנת מומים כיוון שנכנסתי להריון לא מאוזנת . מאז (כמה שעות) אני בהיסטריה ולא מצליחה להירגע . עד מתי אני לא יהיה שקטה? באיזה שלב אני אדע מה קורה עם העובר? האם השקיפות תספק לי מידע כלשהו או שזה לא מספיק? בבקשה תסבירו לי בערך איפה אני עומדת כי ממש בא לי לבכות...
    אני כרגע מטופלת באינסולין 4 פעמים ביום ועדיין לא ממש מאוזנת למרות דיאטה.
    אודה על תשובה מהירה מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת ומומים

הוספת תגובה

• סכרת ומומים

פרופ' יריב יוגב
    01/06/2008

הסיכוי למומים עובריים גבוה יותר כאשר יש סוכרת בתחילת ההריון שאינה מאוזנת אך עדיין הסיכון האבסולוטי נמוך. בהנחה שסקירת המערכות תהיה תקינה הרי שהסיכוי למומים משמעותיים קטן. ניתן לבצע סקירה זו כבר בין השבועות 14-16 להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובה מהירה,מקווה לטוב..

מזל
    01/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו