מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת ומומיםמזל01/06/2008
שלום אני בהריון שבוע 9 עם סכרת טרום הריונית שלא טופלה. היום הייתי באולטרסאונד אצל רופא הנשים והוא הוא אמר שיש דופק והריון מתאים לשבוע , אבל אני נמצאת בסכנת מומים כיוון שנכנסתי להריון לא מאוזנת . מאז (כמה שעות) אני בהיסטריה ולא מצליחה להירגע . עד מתי אני לא יהיה שקטה? באיזה שלב אני אדע מה קורה עם העובר? האם השקיפות תספק לי מידע כלשהו או שזה לא מספיק? בבקשה תסבירו לי בערך איפה אני עומדת כי ממש בא לי לבכות...
אני כרגע מטופלת באינסולין 4 פעמים ביום ועדיין לא ממש מאוזנת למרות דיאטה.
אודה על תשובה מהירה מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת ומומים
פרופ' יריב יוגב01/06/2008הסיכוי למומים עובריים גבוה יותר כאשר יש סוכרת בתחילת ההריון שאינה מאוזנת אך עדיין הסיכון האבסולוטי נמוך. בהנחה שסקירת המערכות תהיה תקינה הרי שהסיכוי למומים משמעותיים קטן. ניתן לבצע סקירה זו כבר בין השבועות 14-16 להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תשובה מהירה,מקווה לטוב..
מזל01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)