מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב הריון בסיכון גבוהלינה08/06/2008
שלום רב
אני בשבוע 10+2ת סובלת מל"ד עוד לפני ההריון.
בהריון גם כן ל"ד + 3 פעמים עד כה דמם קל (בניגוב) כאשר כל פעם הייתה טיפת דם וה לא חזר על עצמו (בערך פעם בשבוע). בדיקת אולטראסאונד אחרונה: דופק+התפתחות תקינה.
הרופא נתן לי חופש מחלה לשמך שבוע ושלח אותי למעקב הריון בסיכון גבוה שם נאמר לי שיעשו מוניטור ובדיקת רופא?
שאלות:
האם נשלחתי עקב רק ל"ד או גם הופעת הדימומים הקלים?
האם החופש מחלה הוא בגלל הדימומים ומחייב אותי להשאר במיטה?
האם מבצעים מוניטור בשבוע כל כך מוקדם ובאיזו גישה - נרתיקית?
מה בנוסף כוללת בדיקת רופא במעקב הריון בסיכון גבוה?
סליחה על האורך...
ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יל"ד כרוני בהריון
פרופ' יריב יוגב08/06/2008אין קשר בין הדימום הקל אותו חווית לבין יל"ד כרוני בהריון
ניטור עוברי לא מבוצע בשלב זה של ההריון
במידה וההריון ממשיך להתפתח יש צורך במעקב אחר ל"ד , התפתחות תקינה של ההריון והחלטה לגבי הצורך בטיפול כנגד יל"ד.
קשה לתת ייעוץ מפורט לאור הנתונים שסיפקת אך ברור כי יש מקום להמשך מעקב רפואי ע"י רופא המומחה בהריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ששכחתי...
לינה08/06/2008ממה יכולות לנבוע "מריחות" הדם האלו בשלב זה של הריון (האם תתכן הפלה מאיימת?)וכאשר התפתחות ההריון כביכול תקינה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם טרימסטר ראשון
פרופ' יריב יוגב08/06/2008"מריחות הדם" יכולות להיות ממצא תקין של תחילת הריון וכן על רקע פתולוגי ממקור צוואר הרחם או הפרעה בהתפתחות ההריון הדבר מחייב בדיקה ומעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר יוגב
לינה08/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)