מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה קיסרית או רגילה?ס.ג.17/06/2008
לפני כ- 6 שנים נולד לי בן מקסים בשבוע 37 , הלידה נחשבה לקלה אך נזכרת כסיוט גדול מחוסר מקום בבית חולים הדסה עין כרם נרשמתי לשערי צדק ,שם לא הורשה לבעלי להיכנס לחדר המתנה (בית חולים דתי) ולא הוסכם לתת לי כל זירוז בגלל שבוע ההריון)היה לי דימום וצירים) .סבלתי צירים במשך יומיים בבית משישי עד ראשון ,וכשלא יכולתי פניי להדסה הגעתי בפתיחה של 3 שהתקדמה ל6 במהירות .קיבלתי אפידורל פעמיים , פעם אחת לא הוזרק במקום הנכון , פקעו לי את המים
ואחרי שעתיים הייתי עם תינוק במחלקה ,בורכתי ע"י המיילדת שנתראה בשנה הבאה ואני אמרתי לה שאותי היא לא תראה כאן בחיים!
הכל קרה מהר מדי ומצאתי את עצמי עם תינוק קטן בחדר (האופציה היחידה כדי לא להשאר במסדרון מחוסר מקום).
עם הזמן הגיע דיכאון לאחר הלידה אשר מטופל עד היום ב"סרוקסט" בנסיון להיגמל .(היום במינון נמוך ולסירוגין)
כיום לאחר 6 שנים אזרתי אומץ להרחיב את המשפחה ואני בהריון בחודש שני שמיום ליום עולות השאלות איך ללדת האם יש טיפולים שאמורים לעזור לרצות ללדת שוב בלידה רגילה או פשוט לעבור קיסרי , יש לי חשש מלידה קשה שתחזיר אותי אחורה מבחינה נפשית .
אני לא רוצה לעבור "חוויה מתקנת" שאין לדעת איך תיגמר...
בבקשה עצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה קיסרית או רגילה?
פרופ' יריב יוגב17/06/2008תחילה מזל טוב שאת בהריון
הייעוץ וההכוונה ארוכים מדי תשובה לקונית בפורום אינטרנט
פני לייעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזעזע. תנסי בבי"ח אחר
שני18/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)