מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?DGANIT24/06/2008
שלום רב, בד"כ המחזור שלי מופיע בין 25 ל-28 יום. הפעם האחרונה - המחזור הופיע לי משום מה אחרי 19 יום ועכשיו מהמחזור האחרון עברו 31 יום. היום משעות הבוקר היו לי מדי פעם כעין דקירות באמצע הבטן ולאחר כמה שעות ראיתי שהתחילה הפרשה חומה. האם בגלל האיחור יש מצב לבדוק אם אני בהריון או שלא יתכן בגלל האי סדר במחזור? האם זה מעיד על בעיה כלשהיא (יש לציין שלפני כמה ימים היו לי כמה פעמים שהיה לי קצת כאבי בטן תחתונה) כמו כן במידה ויש לבצע בדיקה, האם מבצעים אפשר לבצע אותה במהלך הווסת או לאחריו?
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדגנית
ד''ר אלי רימון24/06/2008בדקי אם את הרה בבדיקה ביתית ואם חיובית בצעי בדיקת דם. אם שלילית המתיני לוסת הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
DGANIT25/06/2008תודה על התשובה
אכן התחילה לי ווסת - אחרי 31 יום מהווסת הקודמת - אם קיים הריון, האם יתכן שיש בתחילה ווסת? ולגבי הבדיקה הביתית - האם אפשר לקיים אותה בזמן הווסת או לאחריו?
(יש לציין שלפני חודשיים וחצי לקחת במשך כשבוע 2 כדורים בערב של פרימולטנור על מנת לעכב את המחזור בעקבות חתונה - האם השיבושים יתכנו בגלל זה? ואז אני לא כרגע בהריון? או שאין קשר בין הדברים? זה יצא שלאחר הפסקת הכדורים קיבלתי את המחזור לאחר 24 יום לאחר מכן לאחר 19 יום ועכשיו אחרי 31 יום.)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה שאני מחכה לתשובתה
DGANIT25/06/2008במידה ואבצע בדיקה ביתית ואגלה שאני הרה - האם זה שהגיע לי ווסת - זה מהווה על בעיה כלשהיא? כי שמעתי שכאשר נכנסים להריון - הווסת לא אמורה להגיע כלל? האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)