מיעוט מי שפיר-דחוףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט מי שפיר-דחוףףףףףףףףף
    אתי
    28/06/2008

שלום שמי אתי אני בת 25 זהו הריון שני הראשון עבר בהצלחה בלידה רגילה לאחר לידת בני גילו הרופאים כי אני חולה במחלת היסטיוציטוזיס X .( המוקדים הם בלוטת יותרת המוח, הראות,והכבד). אני כרגע בשבוע 8+3 מיום רביעי יש לי כאבי בטן , בבטן התחתונה . אתמול החלה הפרשה חומה. הייתי במיון נשים מסרו לי כי הכל תקין מבחינת העובר. היום גיליתי הפרשה דמית ביקרתי שוב במיון אך לדברי הרפא הוא מסר כי יש לי מיעוט מי שפיר וכי יכול להיות מחר שהעובר יהיה ללא דופק ואני יצטרך לעבור הפלה, כמו כן הוא מסר כי אני צריכה לבוא שוב לבדיקת אולטרסאונד ללבדיקת דופק. שאלותי הם: האם אפשר להגדיל את כמות מי השפיר ע"י שתיה מרובה?. האם באמת העובר יכול להיות מחר ללא דופק? האם מיעוט מי השפיר יכול להיווצר כתוצאה ממחלת הדיאבטס אינסיפידוס ? ומה עליי לעשות חוץ מבדיקת האולטרסאונד מחר? אודה לתשובתכם המהירה אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאתי

פרופ' יריב יוגב
    28/06/2008

אין מיעוט מי שפיר בשבוע 8
    אין קשר בין מחלת הבסיס לממצאי הסונר
    בצעי מחר סונר חוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו