צהבת סי בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהבת סי בהריון
    שולי
    04/07/2008

שלום רב, אני בשבוע 10 בהריון ראשון עם תאומים. במסגרת בדיקות דם התגלו התוצאות הבאות: HCV ABS POSITIVE HCV PCR QUANT 623219.40 IU/ML 6.2 E+5 IU/ML שיטה זו מקובלת כניסיונית ויש להתייחס .אליה בהתאם בקבלת החלטות קליניות HCV ABS.CONF. Unnecessery See HCV PCR Result יש לציין כי בדיקות תפקודי כבד תקינות ואני נתקלת בבדיקה זו לראשונה. מה אומרות התוצאות? האם יש לי צהבת ואם כן כיצד לא הרגשתי זאת? כיצד זה משפיע על ההריון? אודה לתשובה מודאגת,שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהבת סי בהריון

הוספת תגובה

• צהבת סי בהריון

פרופ' יריב יוגב
    05/07/2008

לא פרטת מדוע בוצעה בדיקת דם זו
    התוצאות שפרטת מחייבות התייחסות
    פני לרופא המומחה בהריון בסיכון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהבת c

שולי
    05/07/2008

הבדיקה בוצעה כחלק מבדיקות דם שמבצעים בתחילת ההריון. אני חייבת לציין שבדיקות תפקודי כבד תקינות ואני מרגישה מצויין. לא השתמשתי בסמים מעולם וגם לא עשיתי קעקועים. כיצד פתאום יש לי צהבת? והאם יכולה להיות טעות בתוצאות? האם המחלה מסוכנת? תודה, שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהבת c

פרופ' יריב יוגב
    05/07/2008

צהבת C יכולה להיות מועברת גם ביחסי מין ומהפרשות וכן בעירויי דם ומוצריו
    אני ממליץ על מעקב מסודר אצל רופא המומחה להריון בסיכון גבוה יחד עם מרפאת כבד
    כאשר קיימת פעילות של הוירוס יש הממליצים על טיפול אך ברוב המקרים משתדלים שלא לטפל במהלך ההריון.
    ישנם כיום דווחים חדשים לגבי המעקב והטיפול בצהבת מסוג C במהלך ההריון- פני למומחה בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שולי
    05/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו