צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים
    גאיה
    05/07/2008

שלום רב,הנני נמצאת בשבוע 27 + 5 ימים, הריון 1, מזה זמן אובחנו אצלי צירים, בשבוע שעבר הצירים התגברו (התחילו כאבים עזים בגב ובישבן עם כאבי בטן עזים והתקשויות בבטן) ופניתי לביה"ח ובמוניטור אכן הראו צירים שאמרו שבשבוע כזה לא צריכים להיות צירים כלל ובמיוחד לא חזקים כמו אלו שסבלתי מהם, ניתן לי טיפול בעירויים, נר וכדורי פרסולט, כל הלילה היתי במיון יולדות, למחרת שוחררתי לביתי שעדין יש לי צירים אומנם בתדירות נמוכה יותר השל הטיפול. באותו היום לאחר מנוחה קצרה כל הגוף רעד והיה לי קוצר נשימה והמשכתי להרגיש צירים,חזרתי לביה"ח הורידו את מינון הכדור מ 6 פעמים (של 20) ל 3 ביום, אושפזתי בשל מצבי ולאחר מס' ימים שהכדור גרם לי ללחץ דם מאד נמוך וכמעט עילפון הוחלט על הפסקת הכדורים, מנוחה ושתיה,הצוואר סגור באורך 30 ס"מ,נאמר לי לחזור באם התופעה חוזרת,עברו 3 ימים ואני בבית במנוחה ועדין מרגישה צירים לעיתים,שאלתי היא האם אין סיכון בכך שאני בבית ולא באשפוז ומעקב, האם כל פעם עלי להתעייף ולנסוע לביה"ח? האם יש טיפול אחר? תודה רבה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מוקדמים

הוספת תגובה

• צירים מוקדמים

פרופ' יריב יוגב
    05/07/2008

את צריכה להיות במעקב מסודר של רופא שיעקוב אחר אורך תעלת צוואר הרחם
    פני למעקב רופא רצוי המומחה בהריון בסיכון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו