טרומבופיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרומבופיליה
    שירן בוסקילה
    05/07/2008

שלום, אני תלמידת תיכון מסיימת כתה יב, בבית הספר רוטברג רמת השרון, במסגרת לימודי אני מכינה עבודת גמר ברפואה, ברמה של 5 יחידות, בנושא הקשר בין טרומבופיליה להשלמת העבודה אני מתבקשת ריאיון לראיין רופא המטפל בנושא. לצורך כך חיברתי את השאלון הבא. . אודה לך מאוד על העזרה 1. בכמה מטופלות אשר חולות בטרומבופיליה במהלך ההריון אתה מטפל? 2. האם יש טיפול יעיל למחלת הטרומבופיליה?, אם כן, איזה? . האם למרות טיפול תרופתי מחלת הטרומובופיליה נמשכת? איך נקבע סוג הטיפול הניתן לחולות טרומבופיליה במהלך ההריון? באיזה שלב מחליט הגניקולוג שהמטופלת שלו עוברת הפלות חוזרות להפנות אותה לבדיקת המופיליה? האם ניתן לגלות טרומבופיליה בנשים הסובלות מממנה רק במהלך ההריון ? 3. מהי תדירות הקשר עם החולה? 4. כמה שנים אתה עובד עם החולות במחלה? 5. האם ניתן לאבחן את המחלה רק עלידי בדיקות מסוימות?, אם כן, אילו? 6. האם ניתן בבתי החולים או במסגרת הקהיללה סיוע נפשי לאותן נשים אשר עוברות הפלות חוזרות טרם גילויי המחלה? 7. האם לאחר גילויי טרומבופיליה וטיפןל בנוגדי קרישה מצליחות הנשים להרות וללדת תינוק? 8. מהו שיעור ההצלחה לאחר טיפול בנוגדי קרישה? 9. האם ישנם מצבים בהם טרומבופיליה מופיעה רק בהריון ולאחריו זמן הקרישה חוזר ליהיות תקין? 10. האם יש דרך למנוע את התפתחות הטרומובפיליה? א אם תוכלו לסייע לי. תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרומבופיליה

הוספת תגובה

• טרומבופיליה

פרופ' יריב יוגב
    05/07/2008

שירן שלום
    אנא התקשרי אליי ואשמח להיות לך לעזר
    יריב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

שירן בוסקילה
    06/07/2008

אצור איתך קשר מחר בבוקר. לילה טוב ותודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שירן

אירית
    18/07/2008

כל הכבוד על נושא העבודה .מעניין מאוד אשמח לקרוא תשובות ולהצצה בעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו