חדשה בפורום....כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה בפורום....כמה שאלות...
    יעל
    15/07/2008

לרופאים שלום רב, בת 35, אם לתאומים בני 6 (הריון בעקבות הזרעה). כיום בהריון שני - הזרעה, גונל F , התוצאה היתה מפחידה: 7 עוברים עם דופק !!! עברתי שני דילולים וכעת נותרתי עם תאומים. במשך חודשיים+ קיבלתי חיזוק של אנדומטרין ועשר זריקות גסטון. עד כה ההריון תקין. (טפו, טפו, טפו....) בשבוע שעבר שקיפות עורפית ולהלן התוצאות: עובר 1 -- שקיפות 1 מ"מ עובר 2---- שקיפות 1.2 מ"מ. 1. הבנתי כי התוצאות תקינות. מה אתם אומרים ? האם אני יכוה באמת להיות רגועה ? 2. רופא הנשים המליץ על בדיקת מי שפיר הן בשל גילי והן בשל הריון התאומים. אני מבינה כי ישנן גם סכנות באיבוד ההריון. מה דעתכם, האם מומלץ לי ? כדאי ? חובה לאור הנסיבות ? 3. הרופא שלי אמר כי מהשבוע ה - 28 אצטרך לצאת לשמירת הריון. עפ"י מה נקבע כי יש להיות בשמירה ? האם זה דבר נורמטיבי עם תאומים ? אודה מאוד לתשובותיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בפורום....כמה שאלות...

הוספת תגובה

• לאחר דילול

פרופ' יריב יוגב
    16/07/2008

היתרון העיקרי בדיקור מי שפיר הינו בכך שהתשובה הגנטית נותנת אומדן מדויק לגבי הכרומוזומים העובריים. החיסרון הינו אובדן ההריון שגבוה יותר במקרה הפרטי שלך. לצורך שקילת היתרונות מול החסרונות אנא פני לשיחת ייעוץ מסודרת.
    שמירת הריון נבדקת לגופו של ענין בכל מקרה באופן פרטני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו