לחץ דם כרוני בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם כרוני בהריון
    ליאת
    20/07/2008

אני נמצאת בשבוע 19 להריוני ה-4 בסוף ההריון הקודם הופיע אצלי לחץ דם גבוה ללא חלבון. מכיוון שהייתי בשבוע 37 החליטו לילד אותי ובזה הסתיים הענין. מספר פעמים בודדות לאחר הלידה מדדתי לחץ דם ולרוב הוא היה מעל לנורמה עד 140/90. להריון הנוכחי נכנסתי בלי לתכנן אך כבר בשבוע 10 התחלתי לקחת אוסמואדלט מכיוון שנמדדו ערכים של עד 160/100. לפני כשבוע בבדיקה שגרתית בקופ"ח נמדד לחץ דם של 180/110 נשלחתי לבית חולים שם הוחלף הטיפול לאלדומין. בשבוע האחרון הייתי בחופשת מחלה ולחץ הדם במנוחה הלך והתייצב על 85-90 / 130-140 היום יום ראשון לחזרתי לעבודה שוב נמדדו ערכים (לאחר מנוחה) של 95/150-170 האם יש שוב צורך לשנות את הטיפול התרופתי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם כרוני בהריון

הוספת תגובה

• לנינה

ד''ר אלי רימון
    20/07/2008

עלייך לפנות בהקדם לרופא מומחה בהריון בסיכון גבוה שיש לו ניסיון באיזון ל"ד בהריון
    יתכן שניתן יהיה להמשיך בתרופה שאת נוטלת אך במינון גבוה יותר. הואפשרות אחרת היא לשקול החלפתה בתרופה יותר אפקטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו