מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרפאה למעקב הריון בסיכוןדריה27/07/2008
שלום רב, אני לא בטוחה שזו שאלה לפורום הזה אבל בכל זאת אנסה: האם למעקב הריון בסיכון (בגלל נטייה מסויימת לקרישיות והפלות חוזרות וכן בשל מחלה בעבר) כדאי להיות במעקב מרפאה להריון בסיכון או שמעקב רופא בתכיפות של מספר שבועות מספיק? ואם כן מרפאה ממי צריך לקבל הפנייה למרפאת קופה: האם גם רופא משפחה יכול (רופא הנשים שלי רופא פרטי ולא בטוח שיכול להפנות או שממליץ להפנות למעקב בסיכון בקופה). בהריון קודם הייתי במעקב מרפאת הריון בסיכון במסגרת הקופה והייתי מאוד מרוצה מהרצינות בטיפול.. תודה, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפאה למעקב הריון בסיכון
פרופ' יריב יוגב27/07/2008לא פרטת באופן ברור את הסיבה למעקב המסגרת המרפאה להריון בסיכון גבוה
תלוי באם הרופא הפרטי שלך מתמצא בסוגיות הקשורות בהריון בסיכון גבוה
ניתן תמיד לשלב מעקב הריון ע"י רופא פרטי וייעוץ משלים ע"י רופא המומחה בתחום או במסגרת פרטית או במסגרת ציבורית על פי בחירתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)