קיסרי אלקטיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיסרי אלקטיבי
    חסוי
    28/07/2008

שלום רב, אני בהריון עם תאומים, שבוע 37+2. הערכת משקל אחרונה לפני כשבועיים היתה בערך 2400 לכל עובר. העוברים רחוקים יחסית זה מזו, שליה אחורית ושליה קדמית, מצגי עכוז ורחבי. הרופא קבע לי תור לנתוח קיסרי בעוד שבוע (כלומר 38+2). אין לי אפילו התחלה של צירים או התכווצויות,עד כה כל הבדיקות (אחרונה מאתמול) היו תקינות למהדרין, בדיוק לפי הספר ולפי כל המדדים (טפו טפו). השאלה שלי היא האם כדאי ונחוץ לקבוע תאריך שרירותי לנתוח, ולא להמתין לצירים? האם עיכוב בלידה כזו עם תאומים יכול להביא למצוקה עוברית או בעיות כלשהן? מדוע בעצם לנתח אם אין עדיין התחלה של צירים? מה הייתם ממליצים במקרה דומה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיסרי אלקטיבי

הוספת תגובה

• קיסרי אלקטיבי

פרופ' יריב יוגב
    28/07/2008

טוב עשה הרופא שקבע תור לניתוח קיסרי
    כאשר העובר המקדים בהריון תאומים אינו במצג ראש קיימת הסכמה ע"י רוב הרופאים כי דרך היילוד המועדפת הינה ניתוח קיסרי
    אין טעם לחכות להתחלת לידה הדבר עלול להביא את הניתוח להתרחש בתנאים סוב-אופטימליים לך ןלעוברים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו