ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי
    מישהי
    30/07/2008

שלום אני נמצאת כרגע בשבוע 30 הריון 3 שלי. אני נמצאת מתחילת ההריון בשמירה. אני סובלת מ-3 פריצות דיסק, ההריו הראשון הסתיים במוות של העובר בחודש ה-9 שהעובר היה במצג עכוז. (רופאה ששלחה אותי הביתה עם צירים והלידה החלה בבית שהעובר במצג עכוז) כתוצאה מהלידה העובר נפטר. בהריון השני אושפזתי (על ידי בעלי ) כדי שמקרה זה לא יחזור על עצמו. אני אמורה לעבור ניתוח כדי לא לאמץ את הגב, וגם בגלל ההריונות הקודמים האם אני יכולה לעבור את הניתוח לפני שבוע 35? ואם כן איזה בתי חולים עושים ניתוח לפי בקשות? במידה והכול עם העובר תקין)? תודה מראש ומטערת על האורך (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי

פרופ' יריב יוגב
    30/07/2008

אני מבין כי את נמצאת בחרדה רבה לקראת הלידה- דבר המובן לאור הסיפור האישי. ניתוח קיסרי לבקשת ההרה מבוצע בחלק מן הבתי"ח כאשר כל מקרה נידון לגופו ע"פ מדיניות המחלקה. קשה לי להאמין כי יקדימו את הניתוח לפני שבוע 38-39 ללא התוויה רפואית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו