מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתדקלה31/07/2008
שלום רב, שאלתי מוזרה במידת מה: אני בסוף שבוע 18 להריוני ואני נוהגת מדי יום לעשות עמידת ראש- אני מרגישה שזה מרגיע אותי ומסייע לזרימת הדם בגוף. הערב כשעמדתי על ראשי הרגשתי שאוויר נכנס לי לוואגינה- מעין תחושה מוזרה של גזים באזור הרחם. ירדתי מעמידת ראש ואכן "השתחררה" משם כמות לא מבוטלת של אוויר (נשמע כמו קלקול קיבה) וזה עשה לי תחושה רעה ולא נעימה וגם עכשיו כמה שעות אחרי אני מרגישה מעין כאב עמום ותחושה לא נעימה באזור הבטן התחתונה ואני כל הזמ בודקת לבדוק שאיני מדממת. כל זה די מבהיל אותי. הבנתי שמסוכן לנשוף לאישה באיבר מינה- האם זה דומה? האם מה שקרה לי מסכן את העובר? האם יש בעיה עם עמידת ראש בהריון???? המון תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדקלה
פרופ' יריב יוגב01/08/2008ככל שידוע לי אין בעיה לבצע עמידות ראש בהריון
לא נראה לי כי יש קשר בין התחושה שתיארת בנרתיק לעמידה על הראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה!!! עוד שאלה
דקלה01/08/2008הראשית, איזה כיף שענית כ"כ מהר! רק רציתי לדעת האם האוויר שחדר לי מהנרתיק לכיוון הרחם עלול לגרום לתסחיף אוויר והאם עלי לגשת לבדיקה או שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדקלה
פרופ' יריב יוגב01/08/2008אין סכנה בתסחיף אויר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)