מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דקלה
    31/07/2008

שלום רב, שאלתי מוזרה במידת מה: אני בסוף שבוע 18 להריוני ואני נוהגת מדי יום לעשות עמידת ראש- אני מרגישה שזה מרגיע אותי ומסייע לזרימת הדם בגוף. הערב כשעמדתי על ראשי הרגשתי שאוויר נכנס לי לוואגינה- מעין תחושה מוזרה של גזים באזור הרחם. ירדתי מעמידת ראש ואכן "השתחררה" משם כמות לא מבוטלת של אוויר (נשמע כמו קלקול קיבה) וזה עשה לי תחושה רעה ולא נעימה וגם עכשיו כמה שעות אחרי אני מרגישה מעין כאב עמום ותחושה לא נעימה באזור הבטן התחתונה ואני כל הזמ בודקת לבדוק שאיני מדממת. כל זה די מבהיל אותי. הבנתי שמסוכן לנשוף לאישה באיבר מינה- האם זה דומה? האם מה שקרה לי מסכן את העובר? האם יש בעיה עם עמידת ראש בהריון???? המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• לדקלה

פרופ' יריב יוגב
    01/08/2008

ככל שידוע לי אין בעיה לבצע עמידות ראש בהריון
    לא נראה לי כי יש קשר בין התחושה שתיארת בנרתיק לעמידה על הראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה!!! עוד שאלה

דקלה
    01/08/2008

הראשית, איזה כיף שענית כ"כ מהר! רק רציתי לדעת האם האוויר שחדר לי מהנרתיק לכיוון הרחם עלול לגרום לתסחיף אוויר והאם עלי לגשת לבדיקה או שזה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדקלה

פרופ' יריב יוגב
    01/08/2008

אין סכנה בתסחיף אויר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו