חלבון בשתן+טרמובוציטופניה+ בצקות בר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון בשתן+טרמובוציטופניה+ בצקות בר
    רונית
    03/08/2008

שלום רב אני נמצאת בשבוע 27 להריוני . לפני כשנה עברתי הפלה טבעית בשבוע שש וחצי, שהתחיל בדימום קל ולאחר מס ימים קבלתי דימום מאוד חזק והסתיים בהפלה. בהריון הנוכחי גם היה לי דימומים קלים עד שבוע 10.היום אני בשבוע 27 ורופא מטפל שלח אותי רופא המטפל בהריון בסיכון גבוה והגדיר את המצב הריון רב סיכון. בגלל חלבון בשתן+טרמובוציטופניה+ בצקות ברגליים. platelets: 24/04 136:00 18/05 132:00 1/06 124:00 06/07 105:00 מה זה יכול לגרום כל הסיבות שבגללן הופנתי הריון בסיכון גבוהה בהריון זה ושבוע שאני נימצאת בו? מה עלי לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרוני

ד''ר אלי רימון
    03/08/2008

שלום
    חשוב לעקוב אחר ל"ד וחלבון בשתן + איסוף שתן לחלבון 24 שעות.
    הטרומבויטופניה איננה עומדת בפני עצמה ובצקות אינן סימן ספיציםפי
    צדק הרופא המטפל ואכן יש צורך בהערכת רופא הריון בסיכון בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה+שאלה נוספת

רונית
    03/08/2008

נעשה איסוף שתן לפני שלושה שבועות ותפקודי כבד וספירת דם. ויש לי תור ליום רביעי אליךך במרכז שפרינצג. האם יש צורך לחזור על הבדיקות שוב ואם כן על איזה? תודה על תשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ד''ר אלי רימון
    03/08/2008

נדבר ביום רביעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו