מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון בשתן+טרמובוציטופניה+ בצקות בררונית03/08/2008
שלום רב אני נמצאת בשבוע 27 להריוני . לפני כשנה עברתי הפלה טבעית בשבוע שש וחצי, שהתחיל בדימום קל ולאחר מס ימים קבלתי דימום מאוד חזק והסתיים בהפלה. בהריון הנוכחי גם היה לי דימומים קלים עד שבוע 10.היום אני בשבוע 27 ורופא מטפל שלח אותי רופא המטפל בהריון בסיכון גבוה והגדיר את המצב הריון רב סיכון. בגלל חלבון בשתן+טרמובוציטופניה+ בצקות ברגליים. platelets: 24/04 136:00 18/05 132:00 1/06 124:00 06/07 105:00 מה זה יכול לגרום כל הסיבות שבגללן הופנתי הריון בסיכון גבוהה בהריון זה ושבוע שאני נימצאת בו? מה עלי לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ד''ר אלי רימון03/08/2008שלום
חשוב לעקוב אחר ל"ד וחלבון בשתן + איסוף שתן לחלבון 24 שעות.
הטרומבויטופניה איננה עומדת בפני עצמה ובצקות אינן סימן ספיציםפי
צדק הרופא המטפל ואכן יש צורך בהערכת רופא הריון בסיכון בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה+שאלה נוספת
רונית03/08/2008נעשה איסוף שתן לפני שלושה שבועות ותפקודי כבד וספירת דם. ויש לי תור ליום רביעי אליךך במרכז שפרינצג. האם יש צורך לחזור על הבדיקות שוב ואם כן על איזה? תודה על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
ד''ר אלי רימון03/08/2008נדבר ביום רביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)